• Gratis cadeauverpakking
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden*
  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending vanaf €59 (NL)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je bestelling!

Linari diffuser Capri 250ml

60,00

Vind jezelf in een moment van diepe verbinding met de natuur. Verse appel, aromatische dennen en groene kruiden zijn verweven met hints van framboos en ontspannende hennep die op een kalmerende houtachtige en muskusachtige basis wordt gelegd.

 

Capri wordt geleverd in een doorschijnende flacon van Italiaans glas. Het kostbare wengé deksel in combinatie met het exclusieve soft-touch label met fijne glanzende zwarte letters ronden de minimalistische uitstraling af. De ideale reisgenoot of voor het vakantiegevoel thuis.

 

De diffusers van 250 ml van de Linari Travel-lijn zijn gemaakt om de reiservaringen van de designers door enkele van de mooiste steden en gebieden van Italië in geuren tot uitdrukking te brengen. De diffusers van Linari verspreiden heerlijke aangename geuren die onze zintuigen verleiden. De pure vorm van de room fragance flacon met zijn hoogwaardige deksel lijkt een tijdloos modern designobject van de hoogste kwaliteit en schoonheid.

 

Het actieve principe van de Linari-diffusers is dat de geur langzaam uit de flacon omhoog beweegt langs de houten geurstokjes en de aangename Eau de Parfum zich onopvallend in de kamer kan verspreiden. Door deze eigenschappen kan men in aangrenzende kamers verschillende geuren gebruiken zonder de geursensatie te manipuleren. Linari gebruikt alleen hoogwaardige materialen om deze producten te vervaardigen. De Linari geurflacons zijn gemaakt van verfijnd Italiaans glas. Door de natuurlijke houtstructuur is elk deksel uniek. De geurstokjes zijn gemaakt van hoogwaardige tropische planten en kunnen daardoor een optimale capillaire werking bereiken. De Linari Travel-lijn, de ideale reisgenoot in een flesje van 250 ml.

 

Wordt geleverd vanaf eind augustus. Bestel het nu alvast om het als eerste in huis te hebben!

Artikelnummer: LINARI-2020-043 Categorieën: ,

cadeauverpakking (0,00)

cadeauverpakking (0,00)

Remaining/Maximum Characters: 100/100
60,00

Extra informatie

Brand

Product type