• Gratis cadeauverpakking
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden*
  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending vanaf €59 (NL)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je bestelling!

Giardini Dior DIR003

242,00

Textile wallcovering – chenille.

 

Eeuwenlang was er geen duidelijk verschil tussen kleding en decoratiestoffen. Dezelfde stof kon een jurk worden, een gordijn of een einde aan een muur. Tegenwoordig zijn de twee werelden meer gespecificeerd, maar we zien vaak ” contaminaties ” tussen beide.
Daarom hebben we onze wandbekleding de naam gegeven van een van de meest iconische Franse couturiers aller tijden: Christian Dior. Zijn smaak voor subtiele elegantie en luxe zal altijd een grote inspiratiebron zijn. Om diezelfde goût voor verfijning te volgen hebben we het abstracte patroon van onze wandbekleding een delicate glans gegeven om het chenille-oppervlak te versterken.

 

Chenillegaren werd uitgevonden in de achttiende eeuw om textiel een fluweelachtige toets te geven met dezelfde weefgetouwinstelling als andere stoffen. Het uiterlijk kan soms zo dicht bij fluweel liggen dat men het zou kunnen verwarren. Wij waren niet op zoek naar die speciale fluwelen look, maar het pluizige getextureerde oppervlak past perfect bij die fijne glans.

 

Let op: de prijs is per meter. De rol is 138 cm breed.

 

Voor een juiste indicatie van de kleur raden we aan om contact met ons op te nemen.

Artikelnummer: GIARDINI-2023-007 Categorie:

cadeauverpakking (0,00)

cadeauverpakking (0,00)

Remaining/Maximum Characters: 100/100
242,00

Extra informatie

Brand