• Gratis cadeauverpakking
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden*
  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending vanaf €59 (NL)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je bestelling!

FaQ

Bestellen en bezorgen

Wanneer ontvang ik de bevestiging van mijn bestelling?
Dank je wel voor jouw bestelling! We sturen jou binnen een half uur een bevestiging van jouw bestelling. Heb je deze nog niet? Kan het zijn dat onze bevestiging in jouw Ongewenste E-mail of Spam-map terecht is gekomen.
Kun je hem niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice. Dan helpen we jou meteen verder.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag in ons magazijn! Het is dus slechts kort mogelijk om jouw bestelling te annuleren. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice

Wat is de status van mijn bestelling?
Wat leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst! De dag voordat je jouw pakket ontvangt, sturen we je een e-mail met de Track & Trace-informatie. Met de Track & Trace-informatie kun je jouw pakket volgen.

Kan ik mijn bestelling laten bezorgen op een ander adres?
Jazeker, dat is mogelijk! Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kun je een nieuw bezorgadres invullen. Het versturen naar een postbus is niet mogelijk.

Mijn bestelling/artikel is geannuleerd door DMLUXURY, wat nu?
Het gebeurt helaas wel eens dat een artikel na het plaatsen van de bestelling wordt geannuleerd. Uiteraard ontvang je hier dan altijd een bericht over per e-mail. Zodra het artikel wordt geannuleerd wordt het aankoopbedrag ook automatisch terugbetaald, dit ontvang je dan binnen 2 werkdagen.
Indien het artikel later weer op voorraad is, dan zal je deze helaas niet alsnog ontvangen, het aankoopbedrag is immers al terugbetaald. Je kan dan eventueel wel een nieuwe bestelling plaatsen.]

Retourneren

Ik heb mijn bestelling geretourneerd. Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?
Wij doen ons best jouw aankoopprijs zo snel mogelijk aan je terug te boeken. Binnen 10 dagen nadat wij weten dat het artikel wordt geretourneerd of geïnformeerd zijn dat je de overeenkomst herroept, krijg je het aankoopbedrag terug, maar het gaat meestal veel sneller! Je ontvangt het aankoopbedrag op dezelfde manier waarop je dit bedrag hebt betaald.

Kan ik mijn artikel nog ruilen/retourneren na de retourtermijn?
Nee, het is helaas niet mogelijk om jouw aankoop te retourneren buiten de retourtermijn. Lukt het je niet om jouw aankoop op tijd te retourneren? Neem dan op tijd contact op met onze Klantenservice. Dan kijken wij graag wat we voor jou kunnen betekenen!