• Gratis cadeauverpakking
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden*
  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending vanaf €59 (NL)

Gebruik code KERST10  voor 10% korting op uw bestelling! (m.u.v. ONNO en Assouline)

DAMI Luxury Interior Luxe Sapphire Bijzettafels

De luxe marmeren bijzettafels van DAMI Luxury Interior’s Sapphire Collectie laten maar weinig ruimte over aan de verbeelding. Als u al op zoek was naar een uitzonderlijk mooi en uniek accessoire, hoeft u niet verder te zoeken. Deze bijzondere bijzettafel, met haar strakke uitstraling gecombineerd met hoogwaardige materialen, is precies dát. Gemaakt met de kleuren Grijs, Steen, Brons, Bruin en Zwart weten ze keer op keer het interieur een visuele aantrekkelijkheid te geven.

Mondaine Finesse

De bladen van de exclusieve bijzettafels komen in de varianten Arrabescato marmer, Grigio Orobico marmer, Cafe Amaro marmer, White Beauty marmer, Silver Roots marmer, Verde Alpi marmer, Nero Antico marmer, Essential Grey marmer en Forest Green marmer en hebben een diameter van ⌀23cm of ⌀44cm. De onderstellen hebben een bijzondere afwerking in Bronze metallic, Stone of Black. De bladen en het onderstel hebben een Soft Touch basis waardoor ze heerlijk fijn en prettig aanvoelen. De bijzondere geometrische vorm van de Sapphire Collection bijzettafels maakt van iedere woonruimte een bijzonder verhaal. De prachtige marmeren bladen laten uw interieur stralen als nooit tevoren.

Omdat bij ieder interieur een andere bijzettafel past, heeft DAMI Luxury Interior de Sapphire bijzettafels beschikbaar heeft gemaakt in verschillende samenstellingen van materialen, kleuren en maten. Zo is de Sapphire beschikbaar in de volgende maten: 35x37cm en 60x37cm. U bepaalt wat in uw interieurontwerp past. Als er iets is waar u volledig zeker van kunt zijn, dan is het dat de tafel alle blikken gaat vangen in uw high-end interieur. Welke combinatie u ook kiest, het straalt net als een echte sapphire altijd mondaine finesse uit.