• Gratis cadeauverpakking
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden*
  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending vanaf €59 (NL)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting!

DAMI Luxury Interior Luxe Ruby Bijzettafels

De luxe marmeren bijzettafels van DAMI Luxury Interior’s Ruby Collectie geven elke woonruimte de schoonheid die het verdient. De Ruby is dan ook één van de meest iconische design tafels die vanwege de verfijnde materiaalcombinaties uniek is in zijn soort. Gemaakt in Groen, Steen en Wit creëren de marmeren bijzettafels een visuele aantrekkingskracht voor ieder die zijn blik erop werpt. De Ruby is een zeer bijzondere combinatie van design, materiaal en kwaliteit. Dit stelt de bijzettafel in staat om ieder luxe interieurontwerp optimaal te complementeren.

Edele gesteenten gecombineerd met modern design

De Ruby is een luxe bijzettafel van DAMI Luxury Interior waarin de edele gesteenten en het moderne design perfect in elkaar passen. De manier waarop het de ronde vormen en strakke, rechte lijnen met elkaar laat spelen, maakt deze tafel een waar unicum. Daarnaast vullen de uiteenlopende materialen van de Ruby elkaar feilloos aan. Zo komen de bladen in de varianten Arrabescato marmer, Grigio Orobico marmer, Cafe Amaro marmer, White Beauty marmer, Silver Roots marmer, Verde Alpi marmer, Nero Antico marmer, die iedere woonruimte op unieke wijze weet te af te maken. De onderstellen zijn van dezelfde edele gesteenten gemaakt en hebben een Stone Soft Touch basis, zodat ze heerlijk glad aanvoelen.

Omdat alle interieurs verschillen, heeft DAMI Luxury Interior de luxe Ruby bijzettafels beschikbaar gemaakt in verschillende samenstellingen van materialen en kleuren. Daarnaast zijn de tafels beschikbaar in een zeer flexibel formaat, namelijk ⌀45xh45cm, waardoor ze in elke woonruimte passen. Het is de kers op de taart voor iedere interieur liefhebber.