• Gratis cadeauverpakking
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden*
  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending vanaf €59 (NL)

Gebruik de code DAD15 voor 15% korting op je hele bestelling!

Culti Milano geurstokjes

Bent u op zoek naar een manier om extra warmte en sfeer in huis te creëren? Geef de Culti Milano geurstokjes dan een mooi plekje in uw interieur. De elegant vormgegeven flesjes zijn ontworpen door Alessandro Agrati, de grondlegger van Culti Milano, en trekken meteen de aandacht. Daarnaast maken ze indruk door hun heerlijke geur, die u bij thuiskomst elke keer weer een warm welkom heten. Zo zijn de Culti Milano geurstokjes een unieke combinatie van geur en design om uw interieur mee te verrijken.

Italiaans design

Culti Milano geurstokjes kenmerken zich door hun originele Italiaanse design. Designer Alessandro Agrati van Culti Milano besteedde veel tijd aan het ontwerpen van de flesjes. Daardoor hebben ze een elegant en modern uiterlijk dat past in elk luxe interieur. De heerlijke en bijzondere geuren van Culti Milano ontstaan door een combinatie van natuurlijke kwaliteitsingrediënten. Daarmee is het een huisparfum dat echt iets toevoegt aan uw interieur. De luxe geuren verspreiden zich via de geurstokjes subtiel door de ruimte, waardoor u er de hele dag door van geniet.

 

Luxe Culti Milano geuren

In de collectie Culti Milano geurstokjes van DMLUXURY vindt u verschillende heerlijke en unieke geuren. Eén van populairste geurstokjes is de Culti Decor Mareminerale. Met geurtonen van zeewater, zeewier, musk en drijfhout geniet u thuis van de energie en welzijn die een dag aan het strand u geven. Een andere fijne geur is de Culti Milano Decor Ode Rosea, die u meeneemt naar weelderige tuinen in Marrakesh, Marokko. Of laat u meevoeren naar een Mediterraan woud met de Culti Decor Mediterranea. Een luxe geur met vleugjes bittere sinaasappels, citroen en mastiek.

 

Culti Milano geurstokjes: de fijnste huisparfums

Culti Milano geurstokjes zijn fijne huisparfums om uw woning mee te decoreren. De houten stokjes geven de luxe geuren subtiel af aan de ruimte. Voor de beste geurbeleving spreidt u de stokjes zoveel mogelijk uit elkaar in het flesje en draait u ze elke week om, om uitdroging te voorkomen.

Geurstokjes van Culti Milano bestelt u makkelijk in de webshop van DMLUXURY. Dat doet u voor uzelf, maar ook als u op zoek bent naar een mooi cadeau. Bijvoorbeeld voor een housewarming of bij een andere speciale gelegenheid. Daarvoor leveren we ze in een gratis luxe cadeauverpakking, die u makkelijk meebestelt.

Heeft u vragen of kunt u advies gebruiken bij het uitkiezen van een geur voor uzelf of een ander? Neem dan direct contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar!