• Gratis cadeauverpakking
  • Voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden*
  • Shop nu, betaal later
  • Gratis verzending vanaf €59 (NL)

Gebruik de code MAMA15 en krijg 15% korting op je hele winkelmandje!

Balada & Co lampen

Bent u op zoek naar tijdloze verlichting die uw interieur nog meer cachet geeft? Bekijk dan de prachtige lampen van Balada & Co eens. Deze exclusieve lampen zijn echte eyecatchers. Ze vallen op door hun bijzondere, strakke vormgeving, waar meer achter schuilgaat dan op het eerste oog te zien is. Daardoor blijven de ontwerpen boeien, ook als u ze al jaren in huis hebt. 

Zit er een mooie tafellamp of vloerlamp voor u tussen? Shop hem dan bij DMLUXURY. Dan haalt u functionele en exclusieve verlichting in huis waarmee u uw interieur omtovert in een nóg sfeervollere ruimte. 

Design uit Duitsland

Balada & Co werd in 2015 opgericht in Duitsland. Het designlabel streeft ernaar om tijdloze verlichting te ontwerpen die een blijvende waarde heeft. Dat betekent dat u jarenlang plezier heeft van uw Balada lamp. Daarnaast creëert Balada & Co lampen met zowel karakter als uitstraling. Producten die blijven boeien door hun helderheid en strakke design, zonder in abstractie te vervallen.

Balada & Co Debut Collection

De Debut Collection in het assortiment van DMLUXURY bestaat uit een reeks iconische lampen met een vierpotige constructie die de lampenkap ondersteunt. Hierdoor krijgen de lampen een silhouet met een uniek ontwerp. De vierpotige constructie is er in het zwart, maar ook in het goud. De kap is er in het zwart, wit en goud. Samen vormen ze hele mooie combinaties die een verrijking zijn voor uw interieur. 

De Balada & Co tafellamp No. 35 S is er in 4 variaties: helemaal in het zwart, helemaal in het goud, in het goud met zwart en in zwart met wit. De tafellamp heeft een diameter van 42 cm en een hoogte van 53 cm. Het ideale formaat voor op een bijzettafel, een dressoir of mooie wandkast. 

De Balada & Co vloerlamp No. 35 L geeft u een mooi plekje in de woonkamer, eetkamer of op het thuiskantoor. Deze lamp is inclusief led-dimmer en verkrijgbaar in 3 variaties: helemaal in het zwart, in het goud met wit en helemaal in het goud.

Balada & Co lampen: voor ieder luxe interieur

Door hun strakke, maar bijzondere vormgeving passen Balada & Co lampen in bijna elk interieur. Modern, industrieel, klassiek: doordat de lampen uitblinken in eenvoud zijn ze moeiteloos in te passen bij andere meubels en accessoires. Dus, zoekt u al een tijdje naar een lamp met karakter en uitstraling? Dan zijn de lampen van Balada & Co een echte aanrader. De mooiste exemplaren shopt u bij DMLUXURY.

 Heeft u vragen of kunt u advies gebruiken bij het uitkiezen van een lamp? Neem dan direct contact met ons op. Onze adviseurs staan voor u klaar!