• Free gift wrapping
  • Order before 13.00, sent the same working day*
  • Shop now, pay later
  • Free shipping from €59 (NL)
Sale!

Gift Set: Louis Vuitton Manufactures &Louis Vuitton/Marc Jacobs & Mambo – Beetle Gold

372,00

Bijzonder geschenk, bestaande uit de tafelboeken Louis Vuitton Manufactures en Louis Vuitton/Marc Jacobs & Mambo Unlimited Ideas: Beetle – Gold.

 

Mambo Unlimited Ideas: Beetle – Gold: De unieke Fauna-collectie van Mambo Unlimited Ideas bestaat uit schorpioenen, libellen, krekels en andere dieren uit de natuur. Erg leuk om deze met elkaar of andere accessoires te combineren.

 

Louis Vuitton Manufactures: Louis Vuitton koestert het idee dat een atelier een plaats van vervulling en individualiteit kan zijn. Een plek waar savoir-faire kan worden geleerd, gerespecteerd en overgedragen – en waar innovatie kan worden gekoesterd – door ambachtslieden die routinematig het imago van een traditionele werkplaats uitdagen. Op zoek naar expertise en ambachtelijke uitmuntendheid, bestrijken de ateliers van Louis Vuitton de lengte en breedte van Frankrijk en daarbuiten, van Genève (Zwitserland), tot Fiesso d’Artico (Italië) en zelfs Texas (VS).

 

Louis Vuitton/Marc Jacobs: Louis Vuitton / Marc Jacobs onderzoekt twee uiteenlopende, maar vaak vergelijkbare carrières, honderd jaar uit elkaar, niet alleen een gelaagde studie van de evolutie van een luxemerk in de afgelopen 150 jaar, maar ook een viering van technische en ontwerpinnovaties in de nieuwe eeuw.

SKU: GIFT-2023-003 Categories: ,

cadeauverpakking (0,00)

cadeauverpakking (0,00)

Remaining/Maximum Characters: 100/100
372,00

Additional information

Product type